Gör ditt företag synligt – en del av arbetslivet

Inspirationsdag om marknadsföring

Det blir ingen vanlig blogg för mig idag. Jag har haft fullt upp med att planera inför en heldag med 85 företagare som är sugna på att prata marknadsföring. Vi kommer att ha en inspirerande dag med olika teman som handlar om att göra sitt företag synligt. Marknadsföring alltså.
Gör ditt företag synligt!

Det är inte alla företagare som tycker att marknadsföring är roligt. Många förknippar marknadsföring med reklam och säljsamtal. Det behöver inte vara så, utan det finns andra sätt att arbeta mot samma mål – att andra ska veta att man finns och anlita en. Ett sätt är att se till att företaget är synligt på olika vis, och då är dagens sociala medier helt lysande. Där finns fantastiska möjligheter att bygga upp ett varumärke och nätverka och skaffa nya kontakter.

Hur som helst, torsdagen den 22 november kommer vi att ägna åt detta intressanta ämne. Om du inte har möjlighet att vara med oss på plats, så kanske du kan följa oss på twitter (hashtag #synligtforetag) eller på bambuser (i min kanal under namnet arbetslivet).

Jag lägger in en ruta så att du kan följa oss direkt här under dagen (och så hoppas vi att tekniken är med oss :)):

Projektet Gör ditt företag synligt! Personligt varumärke på internet är ett projekt för utveckling av kvinnors företag, och har pågått från januari-november 2012. Inspirationsdagen är vår avslutning. Projektet har finansierats genom medel från Tillväxtverket, Kävlinge kommun och Nätverket Höjdarna. Projektägare Maria Kullberg, KullbergUtveckling.

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)
1 svara
  1. Palle
    Palle says:

    Intressant – önskar man kunde vara på plats men får följa via internet.
    Vill lära så mycket så möjligt och följer nu bloggen – spännande.

Kommentering är stängd.