Mejlhantering med vår skribent Eva Jansén i TV4s nyhetsmorgon!

Mejlhantering – hur gör du?

Mejlhantering och arbetseffektivitet - Oglio Utveckling

Mejlhantering och arbetseffektivitet - Oglio Utveckling (Bild från oglio.se)

Mejlhanteringen är ett ständigt aktuellt ämne och en viktig arbetsmiljöfråga. Vi skickar mejl till varandra om både viktiga och oviktiga frågor, vilket leder till ett ständigt flöde i inkorgen för många av oss.

TV4:s nyhetsmorgon bjöd in Ett Gott Arbetslivs skribent Eva Jansén från Oglio Utveckling för att prata om hur man kan hantera det mejlflöde som många har idag. Intervjupersoner på stan säger att de får för mycket mejl, och programledarna upplever själva ett problem med att många mejl läggs med ”kopia till” alldeles för ofta och helt i onödan. Eva Jansén resonerar kring det här fenomenet och ger några handfasta råd.

Det här är ett bra inslag som ger en del tankeställare kring hur du hanterar din mejl. Du som följer Eva Jansén här i bloggen känner säkert igen hennes tankegångar.

 

 

Du kan också se klippet på TV4:s hemsida här:
Nyhetsmorgon – Mejlen äter upp vår arbetstid

Följ mig

Maria Kullberg

Verksamhetsutvecklare at KullbergUtveckling AB
Maria Kullberg, projektledare för företags utveckling och framgång, KullbergUtveckling AB. Ordförande för Nätverk Arbetslivet. Arbetar med företagare som vill utvecklas och utveckla den egna verksamheten. Målinriktad business och digital marknadsföring. Maria är socionom med inriktning på grupper och organisationer, och är vidareutbildad i arbetsvetenskap/kompetensutveckling. Tog initiativ till Nätverk Arbetslivet 2009.
Följ mig

Latest posts by Maria Kullberg (see all)