På gång! Nätverk Arbetslivet 2014

Roliga saker i sikte: Nätverk Arbetslivet 2014

I onsdags hade vi styrelsemöte med Nätverk Arbetslivet. Ett mycket trevligt sådant med en fantastisk jullunch som vår kassör Jenny Everskog ordnade. Vi avhandlade lite av varje, men huvudsakligen vårens planering för nätverket. Vad vill du ska hända?

Arbetslivets Dag 2014

Det stora är så klart Arbetslivets Dag den 3 april 2014 som vi genomför i samarbete med Malmö Högskola. Vi planerar att upprepa succén från i våras, d v s ungefär samma upplägg av dagen med tre inspel från intressanta personer och efterföljande workshop, en omgång på förmiddagen och en på eftermiddagen. Nya teman så klart, jämfört med i våras, men fortfarande med fokus på vårt arbetsliv. Tre teman är redan klara och kommer att presenteras inom kort. Anmälan öppnar också inom kort, och är du på hugget kommer du att kunna nyttja ett ”early bird-pris”.

AfterWork i januari

Men vi vill inte vänta ända till Arbetslivets Dag innan vi ses, utan har bokat in AfterWork den 16 januari kl 16.30. Platsen är The Green Lion Inn nära stationen i Malmö. AW:n kan du anmäla dig till (för att vi ska ha ungefärlig koll på hur många vi blir) i Facebookeventet eller genom en kommentar här.

Årsmöte i mars

Och så ska vi så klart också ha årsmöte för att spåna vidare om verksamheten för resten av 2014. Årsmötet för Nätverk Arbetslivet 2014 äger rum på kvällen 6 mars. Platsen är troligen Folkuniversitetet i Malmö.

Engagera dig?

 

Är du sugen på att engagera dig för nätverket? Fundera på det! Du kan göra en liten insats (t ex hjälpa oss med spridningen i de sociala medierna, blogga) eller en större (delta i styrelsearbetet och genomförandet av verksamheten, antingen på regelbunden basis eller vid speciella arrangemang). Det är varmt välkommet med tips och idéer på vad du vill se för verksamhet och dina krafter är välkomna för att se till att det blir genomfört också!

Bli medlem?

Du får mer än gärna stödja Nätverk Arbetslivet genom att bli medlem för 250 kr/år. Den summan gör det möjligt för oss att fortsätta bedriva den verksamhet vi gör. Gå till startsidan för att komma till anmälnings- och betalningsfunktionen!

Följ oss!

Glöm inte att du alltid hittar oss på Facebook:
På vår sida, där du alltid kan ta del av det som skrivs i bloggen och annat som händer i nätverket.
I vår grupp, där du kan starta samtal om arbetslivets frågor, eller tycka till i samtal startade av andra. Sök kontakter, fråga efter tips och lär känna andra arbetslivsintresserade, men undvik att göra reklam i gruppen.

Och på Twitter:
@arbetslivet (det är Maria Kullberg som twittrar)

Och på LinkedIn:
Vår grupp på LinkedIn

Hälsningar
Jenny Everskog, Camilla Ländin, Maria Kullberg, Anna Lundqvist Frogner, Lisbeth Rydén

Jenny EverskogCamilla Ländin och Maria KullbergAnna Lundqvist Frogner, sekreterare Nätverk ArbetslivetLisbeth Rydén

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)