Save the date! Arbetslivets Dag 2014 den 3 april

Save the date! Arbetslivets Dag 2014

Var du med på Arbetslivets Dag 2013 vill du förmodligen inte missa när vi upprepar succén 2014. Eller hur?! Boka i almanackan med en gång: torsdag 3 april 2014. Ja, eller så fort du köpt en ny (som jag ska göra för att jag envist håller fast vid traditionell pappersalmanacka ;) ).

Arbetslivets Dag 2014

Vi arbetar just nu för högtryck med bokning och planering av dagen. Vi har några väldigt intressanta ämnen på intågande och kommer att släppa dem efter hand som de blir klara. Håll utkik på arbetslivetsdag.se eller på vår facebooksida för Nätverk Arbetslivet. Följ också evenemanget på Facebook för fortlöpande information. Formell anmälan öppnar längre fram i höst.

För att sammanfatta det hela:

Boka 3 april 2014 för en givande dag med många bra samtal och möten med arbetslivet i fokus.

Följ mig

Maria Kullberg

Verksamhetsutvecklare at KullbergUtveckling AB
Maria Kullberg, projektledare för företags utveckling och framgång, KullbergUtveckling AB. Ordförande för Nätverk Arbetslivet. Arbetar med företagare som vill utvecklas och utveckla den egna verksamheten. Målinriktad business och digital marknadsföring. Maria är socionom med inriktning på grupper och organisationer, och är vidareutbildad i arbetsvetenskap/kompetensutveckling. Tog initiativ till Nätverk Arbetslivet 2009.
Följ mig

Latest posts by Maria Kullberg (see all)