Arbetslivets Dag 2013 – kreativa tips!

Arbetet med förberedelserna till Arbetslivets Dag 2013 pågår för fullt. Vi är en kärntrupp som jobbar intensivt just nu för att få ihop alla trådar. Inte minst med hemsidan för Arbetslivets Dag där du kan anmäla dig och läsa om våra inspelare.

Inspelarna kommer att introducera vardera ett av sex olika teman för dagen. Som deltagare får du först tre sådana introduktioner och sedan väljer du en workshop där du kan fördjupa dig i ett av ämnena. På eftermiddagen återkommer upplägget med tre nya teman och efterföljande workshop. Tanken med workshopen är att du ska få möjlighet att vrida och vända på dina funderingar kring ämnet, och få andras perspektiv genom samtalen. Och på så vis kanske gå därifrån lite klokare? Eller full av nya frågor att fundera kring? Men nya härliga möten i bagaget?

Samtal och möten med arbetslivets frågor i fokus, det är vårt mål med den här dagen! Vi ser fram emot en dag i kreativ anda, och det ska bli oerhört roligt att höra en av dagens inspelare som kommer att prata just om kreativitet.

Den kreativa organisationen – tips!

Farida Rasulzada - Den kreativa organisationenFarida Rasulzada kommer att prata om den kreativa organisationen, hur den skapas och hur det påverkar medarbetarna. Besök sidan om hennes föredrag – där kan du läsa mer och även se en presentationsfilm. Kika på den och fundera på hur det ser ut med kreativiteten på de arbetsplatser som du har erfarenhet av. Om du har upplevt skillnad i kreativitet – vad har det kommit av? Och hur har det påverkat arbetsinsatser och effektivitet?

Om du går vidare till Faridas hemsida hittar du en pdf med frågor till hjälp för att bedöma hur pass kreativ din organisation är.

Mycket nöje! Hoppas vi kan prata mer om detta den 4 april!

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)