Gott nytt år!

Nu är snart 2013 slut och vi kan se fram emot ett nytt och oprövat år. Jag ska under 2014 tänka att det som händer idag har troligtvis aldrig hänt på samma sätt tidigare även om jag nog känner igen en hel del.

Det är bara jag som kan ändra förutsättningarna för mitt arbetsliv så vill jag skapa förändring är det upp till mig!

 

Från året minns jag bäst den härliga sommaren, att jag bytte jobb, Jan Svärds bortgång, kriget i Syrien, nazister i Kärrtorp och engagemanget i RFSU-Stockholm.

 

Så, stå upp för dina och andras rättigheter så hörs vi igen nästa år.

 

Gott nytt år!

Andreas Brömster

Andreas Brömster jobbar sedan 2007 på fackförbundet Vision. Har under några år arbetat inom och utom förbundet med HBTQ-frågor, normer och värderingar. Andreas är även engagerad i sexualpolitiska frågor genom RFSU-Stockholm och är allmän föreningsnörd med stort förtroende för medlemmars påverkansmöjlighet.

Bilden: Fotograf Fredrik Billgren

Latest posts by Andreas Brömster (see all)