Havet, Vårhallarna utanför Simrishamn, semester augusti 2012

Nästa semester ska jag ha världens bästa autosvar…

Tillräcklig vila?

Då tog det här årets semester slut, och ordinarie arbetsveckor tar vid. Vanligtvis brukar jag känna mig ordentligt utvilad och längtar efter att få sätta igång att jobba. Den här sommaren är det annorlunda. Jag har inte fått den vila jag hade behövt! Jag trodde aldrig det skulle bli så kännbart, för jag har ändå hållt ett relativt lugnt tempo på det jag har gjort. Men den stora boven är att jag inte under någon av mina semesterveckor har kunnat koppla av arbetshjärnan helt, utan jag har haft ett uppdrag som har krävt uppmärksamhet i stort sett hela sommaren. Jag har haft fem veckor avsatta för semester, tid att ägna åt hem och familj. Av den tiden har jag nog arbetat mer än hälften, omräknat i heltidsarbete. Utspritt över hela perioden.

Världens bästa autosvar!

Så nästa semester funderar jag på att använda mig av det här förslaget, som jag tycker är helt underbart. Eller vad säger du? Skulle du våga prova?

Vi lever ju i en värld där tekniken gör oss ständigt uppkopplade och där det inte är så enkelt för alla att stänga av jobbmejlen. För min del är det många som använder den adressen för att nå mig privat, och som ensam företagare behöver man hålla koll med jämna mellanrum.

The Best Vacation Responder Ever - Autosvar för min nästa semester

The Best Vacation Responder Ever – Autosvaret för min nästa semester! :) (klicka på bilden så kommer du till inlägget som detta är en skärmbild av)

 

Tja, bli inte förvånad om du mejlar mig och får något liknande till svar. Ett mejl där du ombeds att antingen mejla igen till bryt.din.semester@kullbergutveckling.se eller låta bli. För någon gång i höst ska jag se till att få den där sammanhållna tiden av vila som kroppen så väl behöver då och då! :-)

PS:

Jag har haft riktigt fina dagar och härliga stunder med familjen också i sommar. Bara inte så många som jag skulle önska.

Havet, Vårhallarna utanför Simrishamn, semester augusti 2012

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)