Eva Jansén

Skribent uppmärksammad för arbetseffektivitet

Vår skribent Eva Jansén uppmärksammad

Eva JansénEva Jansén från Oglio Utveckling skriver varannan måndag här i bloggen om olika perspektiv på arbetseffektivitet. Hon kommer med många konkreta tips och tankeväckare som kan hjälpa oss till bättre arbetseffektivitet.

Hennes inlägg har tidigare fångats upp av bl a E24, och nu är det Tidningen Arbetsliv som ges ut av Prevent som fastnat för hennes tankar.

Tidningen Arbetsliv, prevent.se

Läs artikeln här: Ständiga avbrott gör oss ineffektiva

Läs mer om Eva Jansén.

Mer om arbetseffektivitet?

Här hittar du alla inlägg av Eva.

För att fortsätta ta del av Evas tips kring arbetseffektivitet är du varmt välkommen att följa bloggen Ett Gott Arbetsliv. Det kan du göra exempelvis genom att knappa in din e-postadress här till vänster. Du är också välkommen att följa oss på facebook, eller på twitter!

Imorgon måndag kommer nästa inlägg från Eva. :)

Hälsningar
Maria Kullberg
Samordnare för bloggen Ett Gott Arbetsliv

Följ mig

Maria Kullberg

Verksamhetsutvecklare at KullbergUtveckling AB
Maria Kullberg, projektledare för företags utveckling och framgång, KullbergUtveckling AB. Ordförande för Nätverk Arbetslivet. Arbetar med företagare som vill utvecklas och utveckla den egna verksamheten. Målinriktad business och digital marknadsföring. Maria är socionom med inriktning på grupper och organisationer, och är vidareutbildad i arbetsvetenskap/kompetensutveckling. Tog initiativ till Nätverk Arbetslivet 2009.
Följ mig

Latest posts by Maria Kullberg (see all)