Samlad dokumentation från Arbetslivets Dag 2013

Arbetslivets Dag 2013 - Malmö 4 aprilIdag har jag arbetat på att sammanställa all (känd) dokumentation från Arbetslivets Dag 2013. Jag hoppas att den ska vara till glädje lång tid framöver. Dels för dig som vill kunna gå tillbaka och minnas vad vi pratade om, dels för dig som inte kunde vara med och som vill veta vad vi pratade om. 

Det var en riktigt härlig dag som jag själv gärna tänker tillbaka på. Och ämnena är mycket av den karaktären att man inte kan ”tänka färdigt” på dem. Det finns liksom inget givet svar eller facit, utan inspelen tål att lyssnas på igen för att bidra till nya funderingar.

Jag har lagt sidan med dokumentationen i menyn, logiskt nog under Arbetslivets Dag. ;) Men här är en direktlänk också:
Dokumentation från Arbetslivets Dag 2013

Skulle det vara så att du vet någon dokumentation som inte finns med där, får du gärna tipsa maria@arbetslivet.se.

Arbetslivets Dag 2014

Eftersom vi alla blev så glada av den här dagen, torsdagen den 4 april 2013, så sa vi direkt att det är klart vi ska göra Arbetslivets Dag 2014 också. Och det har vi också satt igång att planera för! Vi är en kärntrupp som var med i år som har börjat spåna på ett upplägg inför nästa vår.

Preliminiärt datum för Arbetslivets Dag 2014 är 3 april. Känner du till något som händer då får du gärna tipsa oss då så vi inte krockar med något annat!

Är du sugen på att vara med och bidra? Hör av dig!

Maria Kullberg
Följ mig
Senaste inläggen av Maria Kullberg (se alla)